BELLA'S HAPPY LIFE!

22-04-2017

Bella is nu bijna 10 maanden jong en ze blijft een klein katje. Haar lichaam groeit niet echt maar het gewicht gelukkig wel. Toen ze bij ons kwam in november woog ze 2100 gram, zie haar verhaal op: Verhaal van Bella.  Ze kwam wat aan na haar operatie en haar bench rust doordat ze geen beweging kreeg. Nu ze meer beweegt en heerlijk kan spelen is ze toch eindelijk weer aangekomen. Ze weegt nu precies 2700 gram. Ze zal nooit een grote kat worden als ze maar gezond is.

Ze geniet in volle teugen zowel binnen als buiten. Ook komt ze wat meer los in het knuffelgehalte en vertrouwd mij nu ook meer en dat merk ik met name s'nachts want dan heeft ze regelmatig een knuffel bui en wil dan ook graag tegen mijn hoofd aan liggen nadat ze me eerst mijn gezicht heeft schoongemaakt. 

Ik kan nu wel zeggen dat ze volledig hersteld is van haar operatie aan haar beiden achterpootje's aan Patella Luxatie wat je kan lezen op Bella,Patella Luxatie het verhaal .Ze heeft veel moeten doorstaan en ondanks dat ze een ienemienie poesje is is ze wel een sterk poesje. 

Deze pagina heb ik speciaal aangemaakt zodat iedereen haar kan volgen hoe ze het doet en geniet. We zijn erg blij met deze keuze om haar een kans te geven en een gelukkig leventje te kunnen laten leiden. Wij genieten ook hiervan en de mensen die haar gevolgd hebben ook. Veel plezier met deze pagina !