Deze pagina is bedoeld voor de katjes die bij de opvang blijven om bepaalde reden. 

03-12-2018

Dit zijn Binky en Blacky die op 12-06-2017 in de opvang terecht zijn gekomen samen met twee oudjes Vlek en Knorr. Het zijn ondertussen 2-jarige katertjes die anderhalf jaar in de opvang hebben gezeten en helaas is er geen goeie match op hun pad gekomen voor een forever home. Van twee schuwe kittens zijn ze totaal tot rust gekomen bij de opvang. 

2019:

Van twee schuwe kittens naar twee aanhankelijke knuffel katjes die in het begin de kat uit de boom kijken. Dus met veel geduld en liefde en kat laten wezen zijn ze nu twee schatten van knuffelkontjes.

Mocht er iemand op hun pad komen met een afgezette tuin gunnen wij ze deze van harte.

Ook zij hebben een adoptie mama op afstand.

Ze verblijven nu bij het 2e opvangadres met twee speelmaatjes Lucky en Doerak. En twee hondjes. Ze kunnen met goed weer heerlijk genieten op het afgezette balkon.

                                                Klik op één van de foto's voor de grotere versie.

22-09-2018

Dit is Liesje,een 7-jarig poezeke en Liesje is bij mij op 10-05-2018 in mijn opvang gekomen. Zij heeft behoorlijk wat achter de rug en is mishandeld geweest waar ze behoorlijk wat trauma van heeft overgehouden. Samen met mijn gezin hebben we besloten haar niet meer te laten verhuizen omdat ze de stress niet meer aan zou kunnen.

Ik heb al behoorlijk wat bereikt bij deze lieve dame om het vertrouwen te winnen dat mensen niet altijd slecht hoeven te zijn. En dat gaat steeds beter.

Ze heeft de tuin sinds kort ontdekt en kennis gemaakt met de katjes. Dat heeft nog een weg te gaan maar ze doet het super goed.

Van een behoorlijke angstige poes naar een relaxte poes die het heerlijk vind om te knuffelen.

Liesje heeft dus haar gouden mandje en een afgezette tuin gekregen.

Ook Liesje heeft een adoptie mama om te helpen met haar afval dieet.

                                                                                 Klik op één van de foto's voor de grotere versie..

25-7-2017

Dit is Knorr. Een 12-jarige gecastreerde kater.  I.v.m het constateren van een hartruis staat Knorr niet meer voor adoptie en blijft hij bij de opvang en zal hij de zorg krijgen die hij nodig heeft om hopelijk toch nog oud te worden.

Knorr is een ontzettende kroel kip die heel erg van knuffelen houd. Hij ligt ook graag bij je en komt altijd naar me toe als ik naar de andere opvang ga en komt dan heerlijk naast me liggen en dan kroelen we er wat van af. Hij heeft een tik met de kraan want zodra de kraan open gaat wilt hij er gelijk uitdrinken. Nu we een waterfonteintje hebben drinkt hij ook daar heel graag uit. Een heerlijke lieverd waarvan ik hoop dat hij toch nog heel oud word met zijn medicatie. Knorr heeft dezelfde adoptie mama als Vlek voor de medicatie en het speciale voer voor Vlek.

Update: 19-05-2019

Helaas hebben we Knorr moeten laten gaan over de regenboogbrug. Hij mocht 14 jaar worden. Het ging opeens zo slecht met hem en zijn hartje was weliswaar goed vanwege dat hij goed reageerde op de hartmedicatie maar helaas zijn er tumoren gevonden in zijn buikje. Het ging opeens zo snel en viel binnen 2 weken ontzettend af en wilde niet meer eten en drinken. We hebben nog van alles geprobeerd maar hij was op. We wilden hem de lijdensweg besparen. Lieve Knorr, ik ben dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen en wat een band hadden we. Je was een bijzondere lieve schat die niemand zal vergeten. Je hebt nu een bijzonder plekje bij mij thuis waar je rust hebt. Dikke knuffel van je opvang mama, Bonney.

 

                                                                                   Klik op één van de foto's voor de grotere versie..

27-10-2017

Dit is Vlek. Een 14-jarige gecastreerde kater. Gezien zijn leeftijd en al 12 jaar bij Knorr is laten we hem bij Knorr in de opvang. Vlek heeft hele slechte nieren en krijgt speciaal voer. Vlek is een echte allemansvriend en ook heel aanhankelijk. Is gek op snoepjes als je ermee rammelt en op staafjes van de Lidl en op eten. Ook wast hij alle katjes schoon . Het is een hele lieve schat die graag bij je komt. Is gek op zijn opvang moeder waar hij graag bij ligt naast haar op de bank. Ook ligt hij graag in het zonnetje op zijn rug. Het is de oudste kat in de opvang en zorgzaam voor alle katjes. Vlek heeft dezelfde adoptie mama als Knorr voor medicatie en speciaal voer wat Vlek krijgt.

19-05-2019

Vlek heeft afscheid van zijn maatje Knorr kunnen nemen. Knorr heeft een hele wasbeurt gekregen wat Vlek altijd doet. Het was erg fijn dat Vlek ook afscheid nog kon nemen op zijn manier. Hij heeft het daardoor ook een plek kunnen geven. 

 

                                                 Klik op één van de foto's voor de grotere versie..