Deze pagina is bedoeld voor de katjes die herplaatst zijn via Dieren Wel en Wee en hun gouden mandje hebben gevonden.

20-06-2020

Dit is Wicca. Zij kwam bij ons 30 maart 2020 in de opvang met haar 4 kittens. Kittens waren nog maar 4 weken maar hebben allemaal hun gouden mandje gevonden. Zo ook Wicca. Ze kan heerlijk op een afgezet balkon genieten en ze krijgt volop liefde van een heel lief stel. Eindelijk kan ze tot rust komen en hoeft ze geen nestjes meer te verzorgen. Ze doet het super goed!

02-06-2020

Dit is Zara. Een kindje van Wicca. Zij is geadopteerd door ook een heel lief stel en heeft een vriendje erbij gekregen. Zij heeft een mooie afgezette tuin waar ze heerlijk met haar vriendje kan ravotten. Ook zij heeft een gouden mandje en doet het fantastisch! 

02-06-2020

Dit is Noortje. Een kindje van Wicca. Zij is geadopteerd door mijn zoon en heeft een vriendje en een afgezette tuin. Zij heeft ook haar gouden mandje gevonden. Zij lijkt het meeste op haar moeder Wicca met haar grote oortjes. Ze doet het fantastisch!

30-05-2020

Dit zijn Tommy en Chelsey. Kindjes van Wicca. Ze zijn geadopteerd door een heel lief stel en hebben een afgezet balkon waar ze heerlijk naar buiten kunnen met mooi weer. Ze zijn altijd samen en hebben het fantastisch in hun gouden mandje.

29-02-2020

Dit zijn Bink en Black die bij ons op 12-06-2017 in de opvang zijn terecht gekomen. Dat maakt hun de langste opvang katjes die we ooit hebben gehad.

Ze hebben een geweldig toekomst om naar uit te kijken en hebben een groot afgezet balkon. De klik met hun nieuwe eigenaren was er ook meteen en zullen alle liefde en zorg krijgen die ze verdienen.

Ze zijn vandaag saampies naar hun gouden mandje verhuist.

03-09-2018

Dit is Tijgertje (Moppie), een cypers poesje die 10-05-2018 bij ons in de opvang was gekomen. Ze heeft nu vier nieuwe kattenvriendjes en een gedeeltelijk balkon wat is afgezet. Ze is vandaag naar haar nieuwe huisje gegaan en was al op verkenning. Ze werd meteen geaccepteerd door haar nieuwe vriendjes.

 

24-11-2017

Admin (Orpheus) en Afra (Eurydice) hebben hun gouden mandje gevonden. Ze doen het samen fantastisch in hun nieuwe huisje met een afgezet balkon.

 

14-11-2017

Moekkie (Noukie) heeft ook haar gouden mandje gevonden en doet het super goed met een katten vriendinnetje en een hondje Lily. Ze is heerlijk tot rust gekomen in haar nieuwe huisje met een grote ren in de tuin waar ze heerlijk van kan genieten.

2017

Twee kindjes(van de vijfling) van Moekkie(Noukie) hebben ook hun gouden mandje gevonden. Ze zijn nog steeds heerlijk ondeugend. Lucky en Jack.

Lucky kan gebruik maken van een afgezet balkon en de baasjes van Jack zijn daarmee bezig en hebben van mij speciaal katten net gedoneerd gekregen.

Lucky
Jack

De andere kindjes(van de vijfling) van Moekkie(Noukie) zijn bij de opvang gebleven omdat er helaas geen match was voor ze gezien ze het Savannah ras in zich hebben en een afgezette tuin/balkon moeten hebben en veel uitdagingen. En die kunnen wij geven. Ze hebben een grote afgezette tuin wat ondertussen afgezet is met stevig gaas i.p.v net omdat ze daar in gingen hangen en toch niet stevig genoeg was en met veel klim en klautergebeuren en ook binnen hebben ze dat. Het zijn heerlijke, ondeugende, ondernemende broertjes waar we ons handen vol aan hebben maar volop van genieten! Dikkie Dik, Woezel en Kenzo hebben ook hun forever home gevonden.