Deze pagina is bedoeld voor de katjes die herplaatst zijn via Dieren Wel en Wee en hun gouden mandje hebben gevonden.

03-09-2018

Dit is Tijgertje (Moppie), een cypers poesje die 10-05-2018 bij mij in de opvang was gekomen. Ze heeft nu vier nieuwe kattenvriendjes en een gedeeltelijk balkon wat is afgezet. Ze is vandaag naar haar nieuwe huisje gegaan en was al op verkenning. Ze werd meteen geaccepteerd door haar nieuwe vriendjes.

 

24-11-2017

Admin (Orpheus) en Afra (Eurydice) hebben hun gouden mandje gevonden. Ze doen het samen fantastisch in hun nieuwe huisje met een afgezet balkon.

 

14-11-2017

Moekkie (Noukie) heeft ook haar gouden mandje gevonden en doet het super goed met een katten vriendinnetje en een hondje Lily. Ze is heerlijk tot rust gekomen in haar nieuwe huisje met een grote ren in de tuin waar ze heerlijk van kan genieten.

Twee kindjes(van de vijfling) van Moekkie(Noukie) hebben ook hun gouden mandje gevonden. Ze zijn nog steeds heerlijk ondeugend. Lucky en Jack.

Lucky kan gebruik maken van een afgezet balkon en de baasjes van Jack zijn daarmee bezig en hebben van mij speciaal katten net gedoneerd gekregen.

Lucky
Jack

De andere kindjes(van de vijfling) van Moekkie(Noukie) zijn bij ons gebleven omdat er helaas geen match was voor ze gezien ze het Savannah ras in zich hebben en een afgezette tuin/balkon moeten hebben en veel uitdagingen. En die kunnen wij geven. Ze hebben een grote afgezette tuin wat ondertussen afgezet is met stevig gaas i.p.v net omdat ze daar in gingen hangen en toch niet stevig genoeg was en met veel klim en klautergebeuren en ook binnen hebben ze dat. Het zijn heerlijke, ondeugende, ondernemende broertjes waar we ons handen vol aan hebben maar volop van genieten! Dikkie Dik, Woezel en Kenzo hebben ook hun forever home gevonden.

Kenzo
Woezel
Dikkie Dik