Welkom bij Dieren Wel & Wee


Mijn naam is Bonney Jochems. Ik ben opgegroeid met allerlei huisdieren en ben voormalig vrijwilliger van de stichting Dierenambulance Alphen aan den Rijn eo. geweest en heb o.a. met hart en ziel wilde kittens opgevangen, sociaal gemaakt en kunnen herplaatsen zodat ze een warm mandje kregen. Achter de schermen ben ik ook actief geweest met helpen van mensen met hun huisdieren die ergens tegenaan liepen en niet meer wisten wat ze nog konden doen.

De intentie dat ik deze website heb aangemaakt is dat er best wat mensen rondlopen met vragen omtrent de problemen die ze kunnen ervaren met hun huisdieren. En daar wil ik graag bij helpen waar ik kan met mijn ervaring. Ik zie veel aan de lichaamstaal en gedrag van de kat. 

Heb je een vraag omtrent je huisdier mag je mij altijd een privé berichtje sturen of ik ben ook telefonisch bereikbaar (zie pagina Contact). Wil nog wel duidelijk maken dat als de vragen omtrent gezondheid gaan van een dier dat je altijd je vragen wel kan stellen maar bij medische problemen altijd een dierenarts raadplegen.Groetjes van mij ♥