BINKEY EN BLACKY

07-01-2020

GERESERVEERD!

 

Het verhaal van Bink en Black 12-06-2017:

Een heel triest verhaal met hopelijk een goede afloop!

Het baasje van Bink, Blacky, Vlek en Knorr kon helaas niet meer voor de katten zorgen door lichamelijk problemen en komt ook niet meer thuis en moet naar een verpleeghuis. De oude man heeft geen familie meer en de buurvrouw en de thuiszorg hebben voor de katten gezorgd. Het huis word binnen korte tijd opgeleverd en dan moeten de katten uit het huis zijn. Het tijdslimiet is erg kort want voor 19 juni 2017 moet er een nieuw warm mandje komen
voor deze katten. Er is geen geld om ze naar het asiel te brengen of andere opvangmogelijkheden bij de buurvrouw en thuiszorg helaas. 

Daarom zijn ze nu bij mij in opvang tot er een forever home is voor deze lieverds.

Ik ben zelf wezen kijken naar de situatie waar ze in hebben gezeten. Het zijn allemaal binnenkatten en de twee oudste zijn een hond gewend. Ze zijn allemaal kattenbak zindelijk en zien er goed uit. Ze zijn goed verzorgd. 

Uiteraard zal de opvang van Dieren Wel en Wee verder voor ze zorgen.

Ondertussen zijn Vlek en Knorr overleden zie pagina: Stars in Heaven

Helaas is er nog steeds niemand op het pad gekomen voor B en B voor een forever home.  

Van twee schuwe kittens naar twee aanhankelijke knuffel katjes die in het begin de kat uit de boom kijken. Dus met veel geduld en liefde en kat laten wezen zijn ze nu twee schatten van knuffelkontjes. Ondertussen zijn Bink en Black ook hondjes gewend.

Mocht er iemand op hun pad komen met een afgezette tuin gunnen wij ze deze van harte. Of een afgezet balkon zou ook super zijn voor ze.

En anders een lekkere binnenruimte zou ze ook heel goed doen.

Ze verblijven nu bij het 2e opvangadres met twee speelmaatjes Lucky en Doerak. En twee hondjes. Ze kunnen met goed weer heerlijk genieten op het afgezette balkon.

Wie geeft deze twee een kans op een mooi, gezond leven?

Wat wij zoeken voor deze twee lieverds kunt u lezen op de pagina: Ter Adoptie..