Deze pagina is bedoeld voor de katjes die langer bij de opvang blijven om bepaalde redenen tot ze eraan toe zijn voor hun forever home!

19-09-2020

Liesje komt voor adoptie! Ze is klaar om naar haar gouden mandje te gaan. De nieuwe eigenaar zal aan Liesje een schat in huis krijgen! Zal haar wel missen hoor want ze is een heel bijzonder poezeke.

05-09-2020

Het gaat heel goed met Liesje. Ze vertrouwd steeds meer de mens en laat zich ook aaien en ze geeft ook graag kopjes aan vreemde mensen althans voor haar vreemde mensen. Haar afvallen gaat niet zo vlot en zijn we ook nog steeds mee bezig. Ze had een cyste op haar rug wat niets te maken heeft met haar omvang want kan bij elk katje op oudere leeftijd voorkomen. Erg trots op deze dame want ze is echt bijzonder en ondanks met was ze heeft meegemaakt hebben we al veel bereikt bij haar!

22-09-2018

Dit is Liesje,een 7-jarig poezeke en Liesje is bij ons op 10-05-2018 in de opvang gekomen. Zij heeft behoorlijk wat achter de rug en is mishandeld geweest waar ze trauma van heeft overgehouden. Samen met mijn gezin hebben we besloten haar nog niet te herplaatsen omdat ze nog meer tijd nodig heeft om het vertrouwen te krijgen in de mens.

We hebben al behoorlijk wat bereikt bij deze lieve dame om het vertrouwen te winnen dat mensen niet altijd slecht hoeven te zijn. En dat gaat steeds beter.

Van een behoorlijke angstige poes die alleen maar weg duikt onder een bed naar een relaxte poes die het heerlijk vind om te knuffelen.

Liesje heeft een adoptie mama om te helpen met haar afval dieet.

Ze zal ter adoptie komen wanneer ze mij aangeeft dat het goed is! En uiteraard zal dat moment voor mij heel zwaar vallen maar we doen het voor haar toekomst!

                                                                                 Klik op één van de foto's voor de grotere versie..