16-10-2020

Samen met zijn vrouwtje hebben wij moeten beslissen om Orpheus te helpen over de regenboog. Hij was erg ziek en kon helaas ook niet meer beter worden. Vrouwtje heeft er alles aan gedaan om zijn laatste weken die hij nog had dierwaardig te maken. Ze was stapelgek op hem en heeft hem nog prachtige jaren kunnen geven. Hij mocht maar 11 jaar worden.

Een prachtige, bijzondere, lieve, aanhankelijke kat die bij mij in de opvang was gekomen samen met zijn zusje Eurydice en kwamen samen terecht in hun gouden mandje met veel liefde en zorg. Ze waren ook altijd samen. Met Eurydice gaat het gelukkig nu wat beter ondanks dat ze afscheid heeft moeten nemen van haar broertje. Zij is nog te volgen op mijn facebook groep Dieren Wel en Wee hoe het nu met haar gaat.

Voor altijd in mijn hart Orpheus (Admin).

Kusje op je bolletje van je opvang mama, Bonney.

.

 

10-12-2019

Onze oudste opvangkat Vlek hebben we vandaag geholpen om over de regenboogbrug te gaan. Hij is 16,5 jaar geworden. Na onderzoeken en rontgenfoto's bleek dat hij naar aanleiding van een tumor het heel zwaar had met ademhalen. Er zat veel vocht achter je longen waardoor je zoveel moeite had met ademen. Daarom hebben we je geholpen.  

Dag lieve Vlek, je bent nu zoals ik jullie beloofd heb nu echt bij je maatje Knorr. Zo lang samen geweest en jullie horen saampies.

Je kan hem nu over de regenboogbrug hem weer schoonmaken. Wat was je een schat en sterk ondanks je nieren en zo bijzonder met je mooie oogjes en je vragende blik. Je lag altijd zo graag op je rug wijdbeens in het zonnetje. Wat zullen we je missen zeg.

Kusje op je bolletje van je opvang mama, Bonney.

19-05-2019

Vlek heeft afscheid van zijn maatje Knorr kunnen nemen. Knorr heeft een hele wasbeurt gekregen wat Vlek altijd doet. Het was erg fijn dat Vlek ook afscheid nog kon nemen op zijn manier. Hij heeft het daardoor ook een plek kunnen geven. 

27-10-2017

Dit is Vlek. Een 14-jarige gecastreerde kater. Gezien zijn leeftijd en al 12 jaar bij Knorr is laten we hem bij Knorr in de opvang. Vlek heeft hele slechte nieren en krijgt speciaal voer. Vlek is een echte allemansvriend en ook heel aanhankelijk. Is gek op snoepjes als je ermee rammelt en op staafjes van de Lidl en op eten. Ook wast hij alle katjes schoon . Het is een hele lieve schat die graag bij je komt. Is gek op zijn opvang moeder waar hij graag bij ligt naast haar op de bank. Ook ligt hij graag in het zonnetje op zijn rug. Het is de oudste kat in de opvang en zorgzaam voor alle katjes. Vlek heeft dezelfde adoptie mama als Knorr voor medicatie en speciaal voer wat Vlek krijgt.

 

 

19-05-2019

Helaas hebben we Knorr moeten laten gaan over de regenboogbrug. Hij mocht 14 jaar worden. Het ging opeens zo slecht met hem en zijn hartje was weliswaar goed vanwege dat hij goed reageerde op de hartmedicatie maar helaas zijn er tumoren gevonden in zijn buikje. Het ging opeens zo snel en viel binnen 2 weken ontzettend af en wilde niet meer eten en drinken. We hebben nog van alles geprobeerd maar hij was op. We wilden hem de lijdensweg besparen.

Lieve Knorr, ik ben dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen en wat een band hadden we. Je was een bijzondere lieve schat die niemand zal vergeten. Je hebt nu een bijzonder plekje bij mij thuis waar je rust hebt.

Kusje op je bolletje van je opvang mama, Bonney.

25-7-2017

Dit is Knorr. Een 12-jarige gecastreerde kater.  I.v.m het constateren van een hartruis staat Knorr niet meer voor adoptie en blijft hij bij de opvang en zal hij de zorg krijgen die hij nodig heeft om hopelijk toch nog oud te worden.

Knorr is een ontzettende kroel kip die heel erg van knuffelen houd. Hij ligt ook graag bij je en komt altijd naar me toe als ik naar de andere opvang ga en komt dan heerlijk naast me liggen en dan kroelen we er wat van af. Hij heeft een tik met de kraan want zodra de kraan open gaat wilt hij er gelijk uitdrinken. Nu we een waterfonteintje hebben drinkt hij ook daar heel graag uit. Een heerlijke lieverd waarvan ik hoop dat hij toch nog heel oud word met zijn medicatie. Knorr heeft dezelfde adoptie mama als Vlek voor de medicatie en het speciale voer voor Vlek.