VERHAAL VAN BELLA!

En dit is het verhaal van Bella. Haar geboortedatum is geschat op 1 juli 2016. Ze komt uit Belgie en was een zwervertje. Ze is gevonden op straat door mensen toen ze ziek was. Ze was zwaar aan de diarree en uitgedroogd. De mensen hebben haar in huis gehaald en zijn meteen naar de dierenarts gegaan. Ze is daar een aantal weken gebleven om op te knappen maar kon niet blijven waar ze was. In 1e instantie wilde ik haar opvangen en herplaatsen maar doordat ze toch nog zorg nodig had omdat ze wat mankeerde besloot ik voor haar te gaan zodat zij haar kans kreeg om als normale kat te leven. Wat ze mankeerde is te lezen op Bella,Patella Luxatie het verhaal .

Aankomst Bella,19 november 2016 en het kamertje is gereed.

Bella blijkt een lastige eter te zijn dus probeer ik van alles te geven wat ze binnen krijgt.

Bella is gek van het speelgoed.

Kennismaking met Chanel verliep fantastisch.Ik heb Chanel uitgekozen om bij haar te laten zijn omdat Chanel zacht en geduldig is van karakter.Ze zijn de beste vriendinnetjes geworden.

Oppakken vond ze nooit zo fijn dus ook daarmee aan de slag..en nu ligt ze graag in je armen.

Kennismaking met het gezicht..wat een ontdekking voor haar hahaha

Tijd na een aantal weken om haar beneden in de woonkamer te laten wennen aan de geuren en kennismaking met de honden en katten.Een paar dagen is ze bij mij in de armen geweest en was erg nieuwsgierig.De katten kwamen 1 voor 1 even ruiken aan haar en zo ook de honden.De honden vond ze toch maar niets.

Na die paar dagen was het tijd om haar de woonkamer en de rest van het huis te laten verkennen.En dat ging wonderbaarlijk heel goed.

En nu is ze totaal gewend en opgenomen in mijn dierenploeg.Een heerlijke ontdekkingsreizigster en lekker ondeugend en genieten van al het speelgoed en krabpalen en slaapplekken en uiteraard ook de overdekte tuin waar ze in kan ravotten.