BELLA'S REVALIDATIE!

19-03-2017

Vanaf 20 maart mag Bella na 6 weken bench rust na haar operatie Patella Luxatie, graad 4 en graad 3 aan haar achterpootjes er eindelijk er een keer uit. Vanmiddag ervoor gekozen om een dag eerder daarmee te beginnen. 

Het was fantastisch voor haar. Ze besnuffelde alles wat ze 6 weken geleden nog kende. In eerste instantie twijfelde ze om uit haar bench te komen maar omdat ze onze andere kat hoorde aan de andere kant van de deur ging ze toch op onderzoek uit. Eenmaal dat gedaan kreeg ze een speel en ren bui en daar schrok ik wel van want in hoeverre kan dat kwaad en krijgen de achterpootjes dan niet te veel te verduren dus besloot ik haar op bed te lokken met een speeltje en snel bleek al dat ze moe was en kon ik haar terug in de bench doen. Ik wil haar niet teveel laten belasten en zal er goed opletten wanneer ze eruit gaat. 

14-04-2017

We zijn nu 10 weken verder na de operatie van Bella aan haar Patella Luxatie aan beiden achterpootjes en ze doet het fantastisch. 

Eerst heeft ze langzaam mogen oefenen in mijn slaapkamer waar ze haar bench ook heeft staan en daar kan zij niet hoog springen dus ideale plek om daar twee weken te oefenen. Dat ging zo goed dat de bench boven opgeruimd kon worden en zonder bench verder konden.

Na die twee weken mocht ze beneden oefenen waar ook een bench staat om tussendoor rust te nemen en waar er hoger gesprongen kan worden. Dus was goed opletten. Ze wilt al zoveel en geniet behoorlijk van haar vrijheid. Ik observeerde haar goed en daardoor kon ik ook ingrijpen wanneer ik vond dat het genoeg was en dat ze haar rust kon nemen in de bench en dat accepteert ze heel goed.

Tussendoor hadden we een prachtig weekend met mooi weer en de temperatuur was heerlijk buiten. Dus besloot ik haar om haar ook de afgezette tuin weer te laten ontdekken en ook dat gaat zo goed. Ze geniet aanzienlijk en daar heb ik het voor gedaan. Ze heeft nu een leven met normale achterpootjes en kan als een kat heerlijk genieten van alles om haar heen en dat doet ze. Nu ze van de tuin geniet komt ze zelf al naar de bench voor haar rust en doet ze dat niet vlot genoeg dan kan ik haar gewoon oppakken en haar de benchrust geven met wat lekkers. Want de bench blijft voorlopig nog wel even staan tot ik vind dat het helemaal niet meer nodig is of dat Bella het aangeeft.

Erg tevreden ben ik met dit resultaat en dat ik haar dit leventje kan bieden. Zij geniet en wij genieten van haar !!

Om Bella te volgen hoe haar leventje eruit ziet met twee goedwerkende achterpootjes heb ik een eigen pagina voor haar aangemaakt : Bella's Happy Life

 

Bella wilt aandacht en ik mag niet bellen !! Hahaha

Bella ontdekt het aanrecht weer.

Bella ontdekt haar favoriete speeltje weer..leuk met het balletje spelen.

En dan ben je opeens Bella in een seconde even kwijt en zit ze bovenop de grootste krabpaal uit te rusten.

Ik wil nu toch echt naar buiten hoor vrouwtje.