VERVOLG BELLA,PATELLA LUXATIE,HET VERHAAL!

Update:21-01-2017

Nadat wij 6-01-2017 zijn geweest voor onderzoeken en nu we weten wat Bella mankeert bleef mij toch de vraag aan mij knagen van wat zijn haar kansen nu? Dus heb ik een second opinion gevraagd aan een andere orthopeed, Nele Walschot in Rotterdam. Zij heeft de rontgenfoto's bekeken en de bloeduitslagen en vertelde mij dat ze zeker een goede kans maakt en dat maakte mijn besluit om door te gaan voor Bella heel groot. Ik kies voor Nele Walschot dat zij de operatie gaat doen omdat zij heel veel ervaring heeft in Patella Luxatie operaties en verloop ervan.

 

Nu staat de operatie gepland op 30 januari 2017 maar voordat we de operatie gaan doen moeten er nog wat kleine bloedonderzoeken komen op gal,lever en ammoniakwaarde. Waarom? Omdat ze een kleine poezen kitten is en niet echt groeit en als die bloed onderzoeken goed zijn kan de operatie beginnen. Maar ook ligt dat aan de donaties via Dream or Donate die ik ben opgestart.Het is een behoorlijke dure operatie en ondanks de verzekering 80% uitbetaald kom ik zelf aan een behoorlijke hoge eigen bijdrage en helaas heb ik nog niet zoveel opzij kunnen zetten gezien Bella net 2 maanden geleden bij ons was gebracht. Dus hoop ik dat geld het probleem niet zal worden dat de operatie uitgesteld moet worden omdat ze echt op korte termijn geopereerd moet worden i.v.m de toenemende pijn en dat zou verschrikkelijk zijn want ik wil haar niet pijn laten lijden. Ik zal jullie verder op de hoogte houden.

Update:23-1-2017

Ondanks dat het nog niet zeker is of de operatie 30 januari door kan gaan laat ik de afspraak van vandaag wel doorgaan. Het mandje met haar warme dekentje erin staat al klaar.

Vandaag worden de laatste bloedonderzoeken gedaan op gal, lever en ammoniakwaarde. Die zijn bedoeld om te kijken of die goed zijn omdat ze niet hard groeit.

Ik duim deze week dat er genoeg donaties binnen komen en dan kan ik vrijdag 27 januari het besluit maken om of af te zeggen of dat het door kan gaan. Ik heb goede hoop want zoveel lieve mensen die hun best hebben gedaan om al wat te doneren. Echt super!

Update:23-1-2017

Om half 4 een afspraak in Rotterdam bij Nele Walschot. En wat is Bella toch geduldig in de auto.Geen kik maar heel rustig is ze.

Wat een lieve arts is dat. Nele Walschot met echt een hart voor dieren. En wat was ze lief met Bella. Ze zei nog: Is dat de beroemde Bella?Hahaha.

Ze is gewogen en ze weegt nog steeds 2,3 kilo.Ondanks haar gewicht en leeftijd vond Nele haar er prachtig uitzien. Goede vacht en haar tandjes is ze nog goed aan het wisselen.

Bloedonderzoeken op gal,lever en ammoniak waarde zijn ook gedaan en dat ging onder een roesje omdat Bella dat niet toelaat.

De hoop als de bloeduitslagen goed zijn is erg groot bij de orthopeed en dat deed me goed om te horen. Woensdag 25-1-2017 krijg ik de uitslagen savonds te horen.

Advies van Nele Walschot is: Zo spoedig mogelijk opereren omdat haar rechter achterpootje echt heel slecht is.

Bella zit nu bij te komen in de bench die ik al klaar had gezet zodat ze er alvast aan kan wennen.

 

25-01-2017

Update! Het bedrag bij Dream or Donate voor de operatie is gedoneerd!!
Ontzettend bedankt voor het realiseren dat Bella gelukkig maandag 30 januari geopereerd kan worden. Zo heeft ze die kans tot een normaal leven. Super!!

Hoe het verder met Bella gaat na haar operatie is te volgen op Bella na haar operatie .